Info & Reservatie

Euro icon     10 EUR  

kooponline

     
klok   De vertoningen starten stipt !
     
bestel  

Bestel vanaf 21/01/2024 vanaf 9u uw tickets online of van 9u tot 12u in De Kwelle te Alveringem.

     
locatie   Opvoeringen in OC DE KWELLE, St. Rijkersstraat 21, Alveringem
     
payconiq   Indien vragen of problemen ivm tickets contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgelet : er kunnen geen tickets via email aangevraagd worden!

2024 - Juuste getrouwd

.... door de regisseur Philippe De Clercq

De familie Vancompernolle is op de vooravond van het huwelijk van hun jongste dochter volop bezig met de voorbereidingen van het ‘grote feest’, ‘t is te zeggen.....vrouw des huizes Angèle is ermee bezig, samen met Roswita, de meid.

De aanstaande schoonfamilie, uit een ‘chiquer milieu’ komt vanavond immers logeren.

Angèle ziet hierin de kans om haar standing serieus op te krikken, ten koste van het humeur van vader Fernand. Hij wil liever rust.

Op de vooravond van het huwelijksfeest en ook op de ‘grote dag’ duiken allerlei onverwachte situaties op: het plotse bezoek van de oudste dochter met relatieproblemen, een akkefietje met een bierbrouwer, al dan niet gereserveerde taxi’s, overijverige hulpjes van de middenstand......

De ‘hamvraag’ is dan ook: geraken Sofie en Jackie eigenlijk nog getrouwd???

‘Juuste getrouwd’ ???!? is een erg vlotte komedie met gevatte dialogen, kleinmenselijke karaktertrekjes en huiselijke conflicten die ongetwijfeld van begin tot einde, aan een razend tempo,  serieus op Uw lachspieren zal werken.

 

Connect with Us

Blijf op de hoogte!

Tickets

kooponline