Een gezellige ruimte waar u tijdens de pauze of na de voorstelling kan vertoeven om uw dranken te nuttigen. 

Reserveer uw plaats in onze prêt-a-b(w)ar, bestel uw drank, betaal uw drank en tijdens de pauze wandelt u onze prêt-a-b(w)ar binnen en staat uw bestelling klaar aan uw tafel.  U kan uiteraard meerdere plaatsen bestellen... we houden het op een bezetting van 60 personen.  Vol is vol. 

De repetities lopen volop... de technische ploeg is volop bezig met de voorbereidingen en het bouwen van het decor. 

Hieronder enkele sfeerbeelden :

2021 maakten we een valse start... de repetities werden gestart in oktober 2021 maar dienden we omwille van de coronamaatregelen al terug te staken in november 2021.  Gevolg : toneelseizoen 2021-2022 viel in het water.

Met volle goesting werd het toneelseizoen 2022-2023 ingezet met een gezellig etentje in De Kwelle in aanwezigheid van de regisseur, spelers en de medewerkers.  We lieten onze smaakpapillen verwennen door traiteur Deceuninck Vincent uit Veurne.  Karel en Sandra hadden een bingo-activiteit voorzien als animatieprogramma.  NIet een doodgewone bingo met de gekende balletjes met cijfertjes op, maar een muzikale bingo.  Er werd dan ook uit volle borst gezongen en gedanst.  Een toffe namiddag en iedereen kijkt uit naar de eerste repetities.

Na 2 jaar wachten kunnen we opnieuw repeteren en brengen we u in 2023 "Van erte gecondoleerd".  Volg onze blog op deze site of onze facebookpagina !

EXTRA VOORSTELLING OP ZONDAG 26/02/2023 om 15u

2023 affiche small extra voorstelling

Het seizoen 2020 hebben we op de valreep gehaald.  Net na de laatste vertoning startte de lockdown.  Gelukkig konden wij onze produktie "de kleinen van de gebeurs" afwerken.  Het seizoen gepast afsluiten met spelers en medewerkers zat er omwille van de corona dan helaas niet meer in.

Op 16 oktober 2021 verzamelden spelers en medewerkers in De Kwelle voor de afsluit van het seizoen 2020 en tevens voor de aftrap van het seizoen 2022.  Inderdaad... we brengen terug toneel in Alveringem haflweg februari tot en met het eerste weekend van maart.  Speeldata en meer info over het nieuwe stuk kan u terugvinden op de site.

We nemen helaas ook afscheid van de vaste waarden als decorbouwers : Gilbert Regheere en Daniël Prinsier, bijgestaan door Herman Rombaut. 

Gilbert, Daniël, Herman en Jeanine... bedankt voor jullie jarenlange inzet voor de toneelvereniging en de vele helpende handen voor en achter de schermen van het toneelgebeuren. 

Hierbij enkele sfeerfoto's.

Beste toneelliefhebber,

Alhoewel we sedert oktober gestart zijn met het repeteren moeten we als toneelvereniging toch nog de handdoek in de ring gooien. Sedert november was het alweer niet meer mogelijk om verder te repeteren omwille van de coronamaatregelen.

Gezien de aanhoudende onzekerheid heeft het bestuur beslist om de repetities definitief stop te zetten en om geen opvoeringen te brengen in 2022.

We hebben deze spijtige beslissing moeten nemen wegens de extra bekommernissen voor het organiseren van repetities en voorstellingen en de nog vele onzekerheden. Daarvan is de belangrijkste : gaan we wel voorstellingen kunnen geven, die toch de bekroning is van de vele inspanningen van onze vereniging…

We hopen van harte dat U onze beslissing kunt begrijpen. We gaan er van uit dat het klimaat mettertijd beter wordt, zodat we vanaf februari 2023 onze nieuwe productie aan U kunnen voorstellen.

Blijf ons verder volgen via de website en social media en hou in deze coronatijden veilig voor u zelf en uw omgeving.

Het bestuur

Voor Outer & Heerd

Tijdens de afsluitactiviteit en tevens de aftrap van het nieuwe seizoen 2022 werd er ook afscheid genomen van Gilbert Regheere, Daniël Prinsier en zijn echtgenote Jeanine (alsook van Herman Rombaut, niet aanwezig op de activiteit).

Vele jaren namen Gilbert en Daniël de decorbouw voor hun rekening en ze hebben dat met glans gedaan.  Samen met Jeanine namen ze ook vele taken voor, tijdens en na het toneelgebeuren voor hun rekening.

De toneelkring bedankt Daniël, Gilbert, Jeanine en Herman voor hun jarenlange inzet.

 

De decorbouwers, Daniël Prinsier en Gilbert Regheere met de medewerkende hand van Herman Rombaut, zijn al dagen druk in de weer met de opbouw van het decor. En er komt heel wat bij kijken... de regisseur kijkt streng toe op de werken en springt onverwachts wel eens binnen op de set om te zien of alles goed wordt uitgevoerd...