De kaartenverkoop is als een sneltrein gepasseerd.  In nog geen half uur tijd waren er 1.000 tickets verkocht.  Van een succes gesproken.

Daarom voorzien we een extra toneelvoorstelling op vrijdag 1 maart 2024 om 20u.  Tickets beschikbaar vanaf woensdag 24/01/2024 om 9.00 via de link op onze site.

 

Toneelkring Voor en Heerd Alveringem brengt u in 2024 het stuk Juuste Getrouwd.

Kaartenverkoop start ONLINE op zondag 21/01/2024 om 9u stipt.  We houden tevens een verkoopmoment (geen voorverkoop!) in De Kwelle op 21/01/2024 eveneens om 9u tot 12u.
Kaarten kunnen enkel online aangekocht worden (niet telefonisch, niet per email). 

 Juuste getrouwd web

 

Een gezellige ruimte waar u tijdens de pauze of na de voorstelling kan vertoeven om uw dranken te nuttigen. 

Reserveer uw plaats in onze prêt-a-b(w)ar, bestel uw drank, betaal uw drank en tijdens de pauze wandelt u onze prêt-a-b(w)ar binnen en staat uw bestelling klaar aan uw tafel.  U kan uiteraard meerdere plaatsen bestellen... we houden het op een bezetting van 60 personen.  Vol is vol. 

De repetities lopen volop... de technische ploeg is volop bezig met de voorbereidingen en het bouwen van het decor. 

Hieronder enkele sfeerbeelden :

2021 maakten we een valse start... de repetities werden gestart in oktober 2021 maar dienden we omwille van de coronamaatregelen al terug te staken in november 2021.  Gevolg : toneelseizoen 2021-2022 viel in het water.

Met volle goesting werd het toneelseizoen 2022-2023 ingezet met een gezellig etentje in De Kwelle in aanwezigheid van de regisseur, spelers en de medewerkers.  We lieten onze smaakpapillen verwennen door traiteur Deceuninck Vincent uit Veurne.  Karel en Sandra hadden een bingo-activiteit voorzien als animatieprogramma.  NIet een doodgewone bingo met de gekende balletjes met cijfertjes op, maar een muzikale bingo.  Er werd dan ook uit volle borst gezongen en gedanst.  Een toffe namiddag en iedereen kijkt uit naar de eerste repetities.

Het seizoen 2020 hebben we op de valreep gehaald.  Net na de laatste vertoning startte de lockdown.  Gelukkig konden wij onze produktie "de kleinen van de gebeurs" afwerken.  Het seizoen gepast afsluiten met spelers en medewerkers zat er omwille van de corona dan helaas niet meer in.

Op 16 oktober 2021 verzamelden spelers en medewerkers in De Kwelle voor de afsluit van het seizoen 2020 en tevens voor de aftrap van het seizoen 2022.  Inderdaad... we brengen terug toneel in Alveringem haflweg februari tot en met het eerste weekend van maart.  Speeldata en meer info over het nieuwe stuk kan u terugvinden op de site.

We nemen helaas ook afscheid van de vaste waarden als decorbouwers : Gilbert Regheere en Daniël Prinsier, bijgestaan door Herman Rombaut. 

Gilbert, Daniël, Herman en Jeanine... bedankt voor jullie jarenlange inzet voor de toneelvereniging en de vele helpende handen voor en achter de schermen van het toneelgebeuren. 

Hierbij enkele sfeerfoto's.

Na 2 jaar wachten kunnen we opnieuw repeteren en brengen we u in 2023 "Van erte gecondoleerd".  Volg onze blog op deze site of onze facebookpagina !

EXTRA VOORSTELLING OP ZONDAG 26/02/2023 om 15u

2023 affiche small extra voorstelling

Tijdens de afsluitactiviteit en tevens de aftrap van het nieuwe seizoen 2022 werd er ook afscheid genomen van Gilbert Regheere, Daniël Prinsier en zijn echtgenote Jeanine (alsook van Herman Rombaut, niet aanwezig op de activiteit).

Vele jaren namen Gilbert en Daniël de decorbouw voor hun rekening en ze hebben dat met glans gedaan.  Samen met Jeanine namen ze ook vele taken voor, tijdens en na het toneelgebeuren voor hun rekening.

De toneelkring bedankt Daniël, Gilbert, Jeanine en Herman voor hun jarenlange inzet.

 

Hoofdsponsors

Connect with Us

Blijf op de hoogte!

Tickets

kooponline