De decorbouwers, Daniël Prinsier en Gilbert Regheere met de medewerkende hand van Herman Rombaut, zijn al dagen druk in de weer met de opbouw van het decor. En er komt heel wat bij kijken... de regisseur kijkt streng toe op de werken en springt onverwachts wel eens binnen op de set om te zien of alles goed wordt uitgevoerd...

 

De voorbije dagen werd er hard getimmerd, gemonteerd, geschilderd en behangen op de set. 

Ook Karel, Kristof, Pieter  & Evelien van ons "klank-en-licht"-team, hebben dit weekend het nodige gedaan om de nodige spots in te hangen en tevens de klankkasten op te stellen.

Dus...volgende week kunnen we repeteren in  een gloednieuw decor met de nodige klank- en lichtondersteuning.  Top!

Daarnaast werd door Ria nog een salontafel in een nieuw kleurtje gestopt. 

De voorbereidingen voor deze produktie draaien dus op volle toeren.

 

2022 Van érte gecondoleerd

declercq ph 150.... door de regisseur Philippe De Clercq

Pepé Jozef Devolder sterft op een gezegende leeftijd. De ‘ontredderde’ familie komt samen om de uitvaart en de verdeling van zijn nalatenschap te regelen.De (carnavals-) maskers vallen echter snel af en de al dan niet geveinsde ontreddering maakt plaats voor hebzucht, pretentie, drankzucht, egoïsme en onderliggende ergernissen…..Beetje bij beetje overwint uiteindelijk de sterke familieband en wordt de herinnering aan degene die liefgehad werd gekoesterd.Een verhaal over de ‘kleine kantjes’ van de mens, een karakterschets, fel uitvergroot, overgoten met een ferme scheut ‘humorsaus’, met af en toe ook plaats voor ontroering.Een verhaal dat ook een kleine, maar duidelijke boodschap meegeeft aan elke nabestaande, waar en wie dan ook.
En zeker niet te vergeten…….over de doden niets dan goeds !

 

Opvoeringen 2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 20u
Zondag 20 februari 2022 - 17u

Vrijdag 25 februari 2022 - 20u
Zaterdag 26 februari 2022 - 20u

Woensdag 2 maart 2022 - 20u
Zaterdag 5 maart 2022 - 20u
Zondag 6 maart 2022 - 15u

Connect with Us

Blijf op de hoogte!